REKTÖR PROF.DR.AKHAN’DAN YENİ YIL MESAJI

“Ülke olarak birçok sınavdan geçtiğimiz, tüm zorlukları birlik, beraberlik, sağduyu paydasında birleşerek atlattığımız bir 2016 yaşadık.

Şer güçlerin hain oyunlarından, kalleş planlarından her defasında daha da güçlenerek çıkan bir ülkenin ferdi olarak; geleceğin bugünümüzden daha güzel olacağına, yaşanan tüm olumsuzlukların geride kalacağına inanıyorum.

Yeni bir yılla birlikte barışın, huzurun ve güvenin egemen olması, karşılıklı saygı, anlayış ve hoşgörünün düşmanlıklara, nefrete ve önyargılara galip gelmesini umut ediyorum.

Bu vesileyle ülkemizin bekası ve milletimizin birlik ve beraberliği uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi saygı ve şükranla anıyorum.

2017 yılının, değerli üniversite mensuplarımız, öğrencilerimiz ve aileleri için, ülkemiz ve insanlık için barış, sevgi, mutluluk, huzur ve refah dolu bir yıl olmasını diler, saygı ve sevgilerimi sunarım.”

Prof.Dr.Galip Akhan

İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ