Rektör Prof.Dr.Galip Akhan'dan Kadir Gecesi Mesajı

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Galip Akhan, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bu tür gün ve gecelerin, dini ve toplumsal hayatta ilahi af, mağfiret ve rahmet temennilerinin zirveye ulaşmasına, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının da yoğun biçimde yaşanmasına vesile olduğunu söyleyen Prof.Dr.Akhan, “Af ve bağışlanma gecesi olan bu mübarek geceyi idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşarken bu mübarek gecenin manevi duyguları içerisinde birbirimize sevgi ve hoşgörü ile yaklaşarak dargınlık ve kırgınlıklara son vermeli birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeliyiz.

Bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesinin ülkemizin birlik ve beraberliğine, insanlığın huzuruna vesile olmasını, başta üniversite personelimiz olmak üzere ülkemize ve tüm İslam alemine hayır, bereket ve huzur getirmesini diliyorum. Kadir Geceniz mübarek olsun”