Rektör Prof. Dr.AKHAN'dan Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Galip AKHAN, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Rektör Prof. Dr. AKHAN mesajında şunları kaydetti:

“Bayramlarımız; bağlarımızı kuvvetlendiren, dargınlıkların son bulmasına vesile olan, dayanışma duygularının güçlendiği, insanlar arasında sevgi ve saygıyı artıran anlamlı günlerdir. Zor günler geçirdiğimiz ülkemizde, karanlık odaklara karşı tek yumruk olmalı, bu coğrafyada kardeşçe yaşamaktan asla vazgeçmeyeceğimizi her fırsatta göstermeliyiz.

Hoşgörü, kardeşlik, birlik ve beraberlik ruhunu perçinleyen Ramazan Bayramı’nın, bütün insanlığa huzur ve barış getirmesini diler; öğretim elemanlarımızın, idari personelimizin, öğrencilerimizin ve tüm halkımızın Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar, sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmelerini temenni ederim”.

Prof. Dr. Galip AKHAN

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü