MÜSİAD’TAN REKTÖR PROF.DR.KÖSE’YE TAZİYE ZİYARETİ

MÜSİAD İzmir Heyeti, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse’yi ziyaret Etti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Başkanı Ümit Ülkü başkanlığındaki heyet İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse’yi makamında ziyaret etti.

Ziyarette, İKÇÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Turan Gökçe, Prof. Dr. Adnan Kaya, Başkan Yardımcıları Galip Atar, M. Bilal Saygılı, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Telingün, Fehim Cansabuncu, Ramazan Yıldız, Danışmanlık ve Eğitim Sektör Kurulu Başkanı Süleyman Zemin, Üye Suat Uludağ ve Şube Müdürü M. Özcan Yetişenoğlu da hazır bulundu.

MÜSİAD İzmir Şubesi yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı ziyarette MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse’ye taziye ziyareti ve yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyarette konuşan MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü, “Geçtiğimiz yıllarda İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi ile birlikte kariyer zirvesi, tecrübe paylaşımı gibi etkinliklere imza attık. Bundan sonra da Üniversite ile MÜSİAD İzmir arasında birçok ortak alanda yapılacak çalışmalarla daha fazla işbirlikleri yapmayı ve ortak projeler yürütmeyi hedefliyoruz. İnşallah bu işbirliğimiz önümüzdeki dönemlerde meyvelerini verecektir” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse, MÜSİAD’ın çalışmalarını yakından takip ettiğini ve iş dünyası için önemli projelere imza attığını söyledi. MÜSİAD’ın Ülkemizin ekonomik gelişmesine ve büyümesine öncülük ettiğini söyleyen Köse, “Bugün MÜSİAD İzmir Şubesi Başkanımız ve yönetimini misafir etmekten mutlu oldum. Sanayici ve İşadamlarımız ile yapacağımız işbirliklerinin bölgemizi ve ülkemizi daha da ileriye götüreceğine inanıyorum. Ekonomik büyüme ve istihdam oluşturma konusunda üniversite-sanayi işbirliği zemininde her zaman sanayicimiz ile ortak hareket edeceğiz. Bu anlamda, MÜSİAD İzmir Şubesi ile işbirliği içerisinde olmak bizleri mutlu edecektir” dedi.