GAZİLERLE ANLAMLI BULUŞMA

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesinin Rektörü Prof. Dr. Saffet KÖSE, 19 Eylül Gaziler Günü öncesinde anlamlı bir buluşmaya imza attı. Üniversite bünyesinde görev yapan Gazileri makamında ağırlayan Prof. Dr. Köse, Gazilerin gününü kutladı, İKÇÜ’lü Gazilere takdim ettiği çiçeklerle, tüm Şehit ve Gazilere olan minnet duygularını dile getirdi.

“İKÇÜ’NÜN GURURUSUNUZ”

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e Mareşallik rütbesi ile Gazilik unvanının verildiği 19 Eylül 1921’in yıl dönümü, 2002 yılından bu yana Gaziler Günü olarak kutlanıyor.  Bu özel günde İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi’nde görev yapan Gazileri unutmayan Rektör Prof. Dr. Saffet Köse, Gazi çalışma arkadaşlarını makamında çiçeklerle karşıladı. Gazilere vatani görevlerini nerede yaptıklarını tek tek soran Prof. Dr. Köse,  “Her biriniz bu vatan için bedenlerini siper etmiş kahramanlar, hepimizin gurur kaynağısınız. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, hayatını hiçe sayarak dünyaya kahramanlık örneği olan Gazilerimize de şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.