İFL İLE ORTAK PROJELER İÇİN İLK ADIM ATILDI

Türkiye'nin en başarılı üç fen lisesinden biri olan İzmir Fen Lisesi'nin (İFL)yönetici kadrosu, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Saffet Köse’yi ziyaret etti.

İFL Okul Müdürü Mahmut Yıldız, Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcısı Dr. Filiz Karaoğlu’ndan oluşan eğitmen kadrosunun ziyaretinde, Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Adnan Kaya da hazır bulundu.

Taraflarca, ulusal ve uluslararası bilim olimpiyatlarının yanı sıra TÜBİTAK tarafından düzenlenen proje yarışmalarında Türkiye'de en çok madalya alan İzmir Fen Lisesi ile İKÇÜ arasında proje danışmanlıkları adına iş birliği yapılması konusu ele alındı.

Rektör Prof.Dr. Saffet Köse, İzmir Fen Lisesi ile yapılacak her projeye destek vermekten memnuniyet duyacaklarını bildirdi. Prof.Dr. Köse, Merkezi Araştırma Laboratuvarlarında ortak projeler geliştirebileceklerini de sözlerine ekledi.

Görüşmede, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi ve İzmir Fen Lisesi arasında iş birliği protokolü imzalanması da kararlaştırıldı.