KURUMSALLAŞMAYA UZEM KATKISI

İKÇÜ PERSONELİNE ARŞİV EĞİTİMİ

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi, Genel Sekreterliğe bağlı olarak çalışmalarına devam eden Kurum Arşiv Müdürlüğü, kurumsal arşivin oluşturulması adına önemli bir eğitime imza attı.

Birimlerdeki sorumlu personeli, arşiv ve dosya oluşturma konularında bilgilendirmek için ‘Standart Dosya Planı Uygulama, Dosyalama ve Arşivleme Programı’  eğitim kursu düzenlendi.

İKÇÜ Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (İKÇÜ UZEM) iş birliği ile tamamlanan program, uzaktan eğitimi ve sınavı ile İKÇÜ’de ilk kez uygulandı.

Programı, Üniversite Bilgi Yönetimi Sistemini takip ederek, uygulanan sınavda başarılı olan toplam 83 İKÇÜ çalışanı adına 14 personel katılım sertifikasını Rektör Prof. Dr. Saffet Köse’nin elinden aldı.