İKÇÜ’LÜ ÖĞRENCİLERDEN MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI’NDA ANLAMLI ZİYARET

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğrencileri, Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki hastaları ziyaret etti.

İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Manevi Destek Birimi ile düzenlenen ziyarette öğrencilere, İKÇÜ İslami İlimler Fakültesi  Dekan Yardımcısı Doç.Dr.Mehmet Dirik, Hastane Başhekim Yardımcısı Op.Dr.Hüseyin Aydoğmuş, Manevi Bakım ve Destek Birimi’nden Emine Bilgin Solak, Hemşire Emine Çakar Durukan da eşlik etti.

Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V) Efendimizin dünyaya teşrif ettiği haftayı ifade eden Mevlid-i Nebi’yi böylesine anlamlı bir etkinlikle idrak etmenin mutluluğunu taşıdıklarını söyleyen öğrenciler, “Bu vesile ile hastane yönetimimize teşekkür ediyor, tüm hasta büyüklerimize ve kardeşlerimize acil şifalar diliyoruz.” dedi.

Servislerde yatan hastalar ve yakınları da böylesine anlamlı bir günde kendilerini unutmayan öğrencilere ve idarecilere teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi.