İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Veda Töreni

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne Başhekim olarak atanan İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Ünal için görev yaptığı İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde veda töreni düzenlendi.

Hastanenin Konferans Salon'unda düzenlenen törene İKÇÜ Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse,İKÇÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Gökhan Köylüoğlu, hastane başhekim vekili Opr. Dr. Recep Gür Ustaoğlu ve hastane çalışanları katıldı.

Rektör Prof.Dr.Saffet Köse, Ünal'ın görev yaptığı 1,5 yıl boyunca hastanede çok önemli başarılara imza attığını söyledi.

Prof.Dr.Köse, "Hastanemizdeki başhekimlik görevinden Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi başhekimliği görevine atanan sayın Prof. Dr. Nurettin ÜNAL’a yeni görevinde başarılar diliyoruz."dedi.

Prof.Dr. Ünal ise hastaneye ilk geldiği günü hala unutamadığını, görev yaptığı süre boyunca tüm mesai arkadaşları ve hastaları ailesinden biri olarak gördüğünü ifade etti. Vedaları hiç sevmediğini belirten Ünal, "Ben görev alarak Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Başhekimliğinde görevlendirilsem de kalbim hep burada sizin yanınızda olacak. Hastanemiz için yaptığınız her şey için teşekkür ederim. Biz her zaman kocaman bir aileyiz." şeklinde duygularını dile getirdi.

Konuşmaların ardınan Prof.Dr.Köse ve Opr.Dr.Ustaoğlu, Ünal'a teşekkür plaketi verdi.